x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Toon evenaart clubrecord hoogspringen bij de pupillen

Gent
ma 14 december 2015

Pupil Toon Van Esbroeck was samen met Jelte D'Hondt afgezakt naar het Gentse om er deel te nemen aan de tweede indoormeeting van het jaar.

Het begon al goed bij het hoogspringen voor Toon, waarbij het clubrecord uit 2013 van Yoran Kerkhofs geëvenaard werd met een hoogte van 1m15. Het publiek was evenzeer gecharmeerd en onder de indruk, met uitlatingen zoals “Waaw” en “Yeej”, omdat Toon dit – als enige – deed door middel van een schaarsprong.
Daarna waren voor een allereerste keer de 60m horden aan de beurt. Hij liep naar een eerste plaats in zijn leeftijdscategorie en een vijfde in totaal met een tijd van 12.25. Bij de 60m koos Toon ervoor om gebruik te maken van het startblok en liep hiermee 9.86.

Aan de 1000 werd met het oog op de volgende Cross Cup niet deelgenomen.

Jelte nam dan weer deel aan de 150 meter en het verspringen. Hij lukte een vierde plaats en 21.30 op de sprintafstand en lukte een 27e prestatie van 3m63 in het verspringen.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen