x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Richtlijnen omtrent de heropstart van de trainingen

Lebbeke
di 19 mei 2020

Nu de richtlijnen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan verder versoepelen, kunnen ook de trainingen langzaam aan opnieuw opstarten.

Heropstart in groepen van 20

Sinds enkele weken werd de piste opnieuw beperkt geopend voor competitieatleten. De gemeente eiste toen dat maximaal 2 atleten tegelijk de piste mochten betreden, waardoor een grotere opstart nog niet mogelijk was. Week na week versoepelen de regels, waardoor we afgelopen week het nieuws kregen dat groepen van maximaal 20 personen (en 1 trainer) opnieuw aan de slag mogen.

Er werd een planning gemaakt met als doel het voor elke reeds aangesloten atleet mogelijk te maken om minstens 1 keer per week opnieuw in groep te komen trainen. Elke trainer krijgt een aantal momenten toegewezen waarop hij de piste – of een bepaald deel daarvan – ter beschikking heeft. Vraag dus bij je trainer na wanneer je opnieuw welkom bent op de piste.

Ook jeugd voorzichtig van start

Ook de jeugdwerking wordt voorzichtig opnieuw opgestart. Deze week zullen we in enkele kleine groepjes testen. We hopen dit de komende weken verder uit te breiden en alle atleetjes terug toe te kunnen laten op de piste.

We zijn zeer blij de trainingen na meer dan twee maanden opnieuw te kunnen opstarten, doch moeten we nog met heel wat veiligheidsmaatregelen rekening houden. Volg dus steeds de richtlijnen van je trainer goed op.

Trainen zonder trainingsgroep

Atleten die bij Lebbeekse AC aangesloten zijn, maar niet aangesloten zijn bij de trainingsgroep van één van onze trainers, kunnen indien ze dat wensen ook opnieuw op de piste terecht. Is dat voor jou het geval? Neem dan contact op met Michiel De Proft en er wordt voor jou bekeken wat mogelijk is.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen