LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Tussenstand Crosscup klassement na Hannuit

Lebbeke
27
januari 2014

De CrossCup is een verzameling van verschillende crossen die meetellen voor een klassement. Enkele Lebbekenaren bekleden een mooie plaats in de tussenstand. We geven een overzicht.

Scholier Dries De Smet liep nog maar 2 manches van de 5 mee, maar staat toch mooi op een 13e plaats met 19 punten . Dries verzamelde 8 punten in Brussel en nog eens 11 tijdens de cross van Hannuit.

Astrid Verhoeven is de hoogst geklasseerde juniore die niet alle vijf de manches liep. Astrid skipte enkel Mol, maar verzamelde in Gent wel 5 punten en in Roeselare 20. Door haar overwinningen in Brussel en Hannuit voegde ze nog eens 50 punten toe wat haar op een voorlopige 4e plaats en 75 punten brengt. Het podium en de overwinning zijn echter niet ver weg. Vanessa Scaunet (OEH) leidt de dans bij de junioren met 82 punten. Rooms Lisa (AVLO) en Charlotte Sijmens (DCLA) volgen op plaatsen 2 en 3.

Bij de masters vinden we nog eens twee clubgenoten terug. Ilse De Ridder staat op plaats 4 bij de W40, Hilde Scholliers kunnen we op plaats 5 bij de W50 terugvinden. Ilse verzamelde in Gent en Brussel 25 punten, Hilde realiseerde exact hetzelfde in haar categorie.

Met nog twee crosscupmanches voor de boeg, in Rotselaar en Dour, wordt het nog een spannende strijd om de knikkers.

Het volledige klassement kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube