x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Uitstekende resultaten op internationale meeting in Luik

Luik
wo 15 juli 2015

Verschillende lange afstandslopers zakten na een stage in Zutendaal af naar Luik. Zij zetten daar enkele uitstekende prestaties neer op de 1500 meter.

Bij de vrouwen testte Astrid Verhoeven alvast  de benen met het oog op het Belgisch kampioenschap van volgende week. Zij werd knap eerste Belgische in haar reeks in een tijd van 4.32.80, 5 seconden beter dan haar vorige seizoensbeste. De reeksoverwinning ging hier naar de Japanse Jinnouchi Ayako.

Bij de heren kwamen er met Bo Van Aken en Dries De Smet twee Lebbeekse atleten aan de start op de piste van RFCL.
In de tweede reeks liep Bo naar een tijd van 4.09.24, een persoonlijk record. Hij werd hiermee 8e in een reeks die gewonnen werd door een leeftijdsgenoot Antoine Senard (SER) in 4.06.15.
In de derde reeks maakte Dries zijn wederoptreden en ging daarmee meteen op zoek naar de een tijd onder de 4 minuten. Hij won zijn reeks voor voor Bjorn Willems (RIEME) in 4.00.25.

Meeting Liege 2015. Nog 'n beetje vermoeid van de trainingsstage. Één week afbouwen en dan piek richting BK. 💥🔫 thanks @jacobsjasper for the pic. 👏🏻 #athletics #trackandfield #running

A photo posted by Astrid Verhoeven (@astridverhoeven) on

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen