x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Vanaf zondag 4 oktober bostraining voor onze jongste atleten!

Buggenhout
vr 02 oktober 2015

Vanaf zondag aanstaande zal onze jeugd ook kunnen trainen op zondag. Nu het de zomer er alweer op zit en we wachten op de eerste crossen is dit het ideale moment om de benen warm te houden in het Buggenhoutse bos.

We komen samen op de nieuwe parking van Buggenhoutbos, naast “De Groene Wandeling” in de Kasteelstraat te Buggenhout. We vertrekken er op 9u30 stipt en komen ongeveer een uurtje later aan. Via een aantal spelvormen doorkruisen we een groot gedeelte van het bos. De atleten zijn in loopuitrusting. Dus ook met regenjas op loopschoenen (geen spikes). Bij vriesweer handschoenen en een muts niet vergeten. En zoals steeds een drankje voor erna…

De training gaat door voor alle benjamins, pupillen, miniemen jongens en meisjes die zeker deelnemen aan wedstrijden. De trainers zullen steeds aankondigen wanneer een training gaat plaatsvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen