LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Veldloop Grimbergen

Grimbergen
08
januari 2012

In Grimbergen liep Britt Roelandt opnieuw naar een podiumplaats.

In Grimbergen gingen Nina Cooreman en Nienke Van Campenhout bij de jongsten van start. De atleetjes eindigden als 17e en 36e. Bij de jongens eindigde Ben Vandevoorde als 16e, gevolgd door Josse Vannieuwenhuyse: 18e. Yoran Kerkhofs werd 23e en Aico Van Grembergen eindigde de wedstrijd op een 38e plek.

Britt Roelandt mocht als eerste – en enige – Lebbeekse het podium op. Ze overschreed als tweede pupil de finishlijn na Alice Boniver (ACP). Loike Vierendeels eindigde bij de pupillen van ’01 als 19e. Emma Uyttersprot werd in dezelfde leeftijdscategorie 41e. Bij de jongens haalde Siebe Van Campenhout het beste resultaat. Hij eindigde 11e. Maxim Vermorgen werd 35e. De één jaar oudere Benthe Van de Maele werd bij zijn leeftijdsgenoten 12e en bleef daarmee net Wannes Theelen (14e) voor.

Bij de miniemen meisjes eindigde Anne-Sophie Champeaux 25e. Emma Vannieuwenhuyse was tweede Lebbeekse op een 35e stek. Jule Walraevens eindigde 38e. Bij de jongens kon Joren Blommaert zich van de 15e plaats verzekeren. Matthias Kerkhofs werd 23e, Ward Klinckaert 25e. Jonas Van Biesen eindigde 15e in de één jaar oudere miniemenreeks.

Amber Van de Maele kon zich bij de cadetten in een top-10 plaats nestelen. Zij eindigde 8e. Lynn Vereeken werd 15e, Kaat Theelen 19e. Arne Teck eindigde bij de jongens op een 24e stek. Kaat Paternoster tekende een 13e plaats op bij de scholieren.

Bij de senioren dames ging enkel Sofie De Proft van start. Zij finishte als 13e. Bij de masters eindigde Hilde Scholiers 6e. Robbe Neyns viel bij de junioren net naast het podium. De wedstrijd werd gewonnen door Brecht Bertels (ABES). Soren Suys eindigde 12e. Bij de senioren eindigde Joachim Pelicaen 23e, Glen Braem werd 41e en Michiel De Proft finishte als 43e. Jan Moens was de snelste Lebbekenaar bij de masters. Zijn 18e plaats was beter dan de 33e stek van Kris Vannieuwenhuyse. Sigurd Suys eindigde deze wedstrijd als 50e.

Foto’ s van deze wedstrijd kan je hier vinden:Alle resultaten kan je hier vinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube