LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Veldloop Hamme

Hamme
15
januari 2012

Overwinningen voor Britt Roelandt en Robbe Neyns in Hamme.

Sara Vercauter zette de dag meteen goed in. Zij eindigde als tiende bij de jongste benjamins. Ella Heyvaert, Nina Cooreman en Nienke Van Campenhout eindigden in dezelfde reeks als 19e, 26e en 39e. Flore Heyvaert werd 19e bij de één jaar oudere benjamins. Josse Vannieuwenhuyse eindigde net naast het podium bij de jongens. Yoran Kerkhofs (15e), Arne De Braekeleer (24e), Aico Van Grembergen (28e) en Niels Dery (31e) volgden hem.

Britt Roelandt, vorige week goed voor het zilver in Grimbergen, won de cross rond de vijver van Hamme bij de pupillen. Cato Van Uytvanck eindigde hier 22e. Bij de tweedejaars pupillen eindigde Loike Vierendeels als 9e. Emma Uyttersprot werd 21e, Lotte Heyvaert 24e. Siebe Van Campenhout zorgde bij de jongens voor een top-10 plaats. Hij eindigde 7e, en liet daarmee ploegmaats Tibo Van Assche (23e) en Maxim Vermorgen (30e) achter zich. Ook Wannes Theelen (7e) haalde de top-10. Hij deed dat bij de tweedejaars pupillen. Benthe Van De maele werd hier 12e, Rembert Matthys 14e en Gillis De Visscher 21e.

Ann-sophie Champeaux eindigde op een 11e plaats bij de miniemen. Emma Vannieuwenhuyse finishte als 13e en werd gevolgd door Jule Walraevens (18e). Toon Theelen werd 5e bij de miniemen jongens. Matthias Kerkhofs werd hier 19e. Jonas Van Biesen en Robbe Gabriels haalden de 18e en 20e stek binnen bij de tweedejaars miniemen.

Lies Vercauter viel net naast het podium bij de cadetten meisjes. Amber Van De Maele (12e), Lynn Vereeken (14e) en Kaat Theelen (18e) kwamen wat later over de finishlijn. Dries De Smet kon bij de jongens wél op het podium geraken. Hij eindigde derde, en werd gevolgd door Arne Teck (16e). Kaat Paternoster was de enige scholiere, en eindigde 14e.

Sofie De Proft liep naar een mooie 9e plek in de JSM- reeks, en werd zo 7e bij de senioren. Els Duvivier eindigde 32e, Annick Van den Troost werd 38e. Robbe Neyns won de cross bij de junioren die samen met de masters werd gelopen. Jan Moens eindigde hier 25e, Franky Gabriels 42e, Jozef Beque 44e, Soren Suys 52e en Sigurd Suys 56e. Guy Wauters was de enige senior aan de start van de lange cross bij de heren. Hij eindigde op een 19e stek.

Foto’ s van deze wedstrijd kan je hier vinden:Alle resultaten kan je hier bekijken.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube