x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Vier keer goud op Vlaams- en Oost-Vlaams kampioenschap voor Masters

Heusden
zo 04 oktober 2015

Freddy De Ridder en Michael Morret bleken de enige twee atleten die de lange tocht richting Limburg maakten voor het Vlaams én Oost-Vlaams kampioenschap atletiek voor masters. Het duo keerde in totaal met zes medailles terug naar huis.

Freddy De Ridder kon in het hoogspringen bij de M60 een gouden Vlaamse én Oost-Vlaamse medaille veroveren door over 1m30 te gaan.
Freddy hield het niet bij die ene discipline. Ook in het speerwerpen was hij de beste Oost-Vlaming én goed voor brons op het Vlaamse kampioenschap met een worp van 24m62.

Kogelstoter Michael Morret lukte een worp van 11m27. Hij pakte daarmee zilver op het Vlaams kampioenschap en goud in Oost-Vlaanderen. In het discuswerpen verging het Michael minder goed. Michael lukte met 25m25 geen medailles.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen