x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Win jij één van onze prijzen tijdens de eerste AC Lebbeke Strava Virtual Race?

Lebbeke
di 06 februari 2018

AC Lebbeke organiseert gedurende de hele maand februari een "Virtual Race" op Strava. Het parcours brengt je van de Lebbeekse atletiekpiste via de wachtbekkens opnieuw naar de piste. Je loopt de wedstrijd op het moment dat jij er klaar voor bent en komt in aanmerking voor een leuke prijs!

Je loopt in februari het parcours zoals aangegeven op wedstrijd. Je legt het 3,6 kilometer lange parcours wanneer jij het wil!

Hoe werkt het?

  • Je bent lid van onze club op Strava. Aansluiten kan makkelijk via deze link.
  • Zet je gelopen rondje op Strava en bekijk waar je uitkomt in klassement. Het rondje mag ook deel uitmaken van een langer traject.

Bekijk het klassement ›

Trek je loopschoenen aan, draai een rondje warm op de finse piste en realiseer jouw toptijd.

Wat kan ik winnen?

Er zullen twee prijzen uitgedeeld worden. Een prijs voor respectievelijk de beste man en vrouw. De prijs is een mooie blauwe AC Lebbeke-muts.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen