LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Vlaams kampioenschap AC

Kessel-Lo
19
mei 2012

Op deze prachtige lentedag kwamen 6 Lebbeekse atleten in actie in Kessel-Lo. Zij gingen zich meten met de besten van Vlaanderen op het Vlaams Kampioenschap Alle Categorieën.

Jonas Bogaerts, Pieter de Maersschalck, Elien Moens, Riet Vanfleteren, Marijke Vanbuggenhout en Astrid Verhoeven gingen zich meten met de besten van Vlaanderen op het Vlaams Kampioenschap alle categorieën.

Jonas Bogaerts nam als enige Lebbeekse atleet deel aan een kampnummer, met name speerwerpen. Hij eindigde op een 7e plaats, met een verste worp van 53m72. Ook Astrid Verhoeven was vandaag een Lebbeeks buitenbeentje. Zij nam deel aan de 1500m, terwijl Pieter, Elien, Riet en Marijke het bij 1 volledige baanronde hielden. Astrid eindigde net na Imana Truyers (AVT) op de 6e plaats in 4.36.56, een verbetering van haar PR.

Ook Riet Vanfleteren liep haar persoonlijk record van de tabellen in de snelste reeks 400m. Zij scherpte haar besttijd op de 400m aan tot 58.02, goed voor de 4e plaats. Elien Moens ging samen met Marijke Vanbuggenhout van start in de eerste reeks. Elien kwam over de finish in 61.98, Marijke finishte in 62.64.

Pieter de Maersschalck kroop in de snelste reeks 400m mannen in de startblokken. Vanuit baan 1 haalde hij de 8e plaats, in 50.41.

Alle resultaten kan je hier terugvinden.

Geschreven door Evelien Caudron | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube