LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Vlaams kampioenschap indoor

Lebbeke
27
januari 2008

Op de indoorpiste te Gent was de eerste echte grote afspraak van het jaar aangebroken. De reeksen 60m waren het eerst aan de beurt. Hierbij kon Lize zich kwalificeren voor de finale met een tijd van 7.90. Lieselot liep een reeks daarna 8.44, Brecht liep bij de jongens naar 7.77. Ook op de 200m stonden […]

Op de indoorpiste te Gent was de eerste echte grote afspraak van het jaar aangebroken. De reeksen 60m waren het eerst aan de beurt. Hierbij kon Lize zich kwalificeren voor de finale met een tijd van 7.90. Lieselot liep een reeks daarna 8.44, Brecht liep bij de jongens naar 7.77.
Ook op de 200m stonden Lieselot en Brecht aan de start, ze liepen beiden sterk, wat 24.81 en 28.81 tot resultaat gaf.

Tijdens de finale van de 60m werd het uitermate spannend, Lize en Lindsay Cozijns liepen dezelfde tijd: 7.79, maar Lize werd uiteindelijk tweede. Niet veel later was het aan Riet, zij werd vierde in haar reeks en vijfde in de eindrangschikking.

Bij het hinkstapspringen stonden Sander en Jonas weer tegenover elkaar. Beiden kwamen dicht bij een medaille: Sander werd zesde en Jonas 8e. Jonas liep eerder al de 60m horden in 10.91, waarmee hij knap elfde werd.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube