LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Vredesboomjogging

Lebbeke
03
juli 2011

Blauw en wit op de 19e Vredesboomjogging in Lebbeke.

Heel wat blauw-witte atleten kwamen in actie op de negentiende Vredesboomjogging, die zoals elk jaar in Lebbeke  plaatsvindt. Het 3,5 kilometer lange toertje liep onder meer langs de sporthal en rond de atletiekpiste. Onder een stralend zonnetje, maar met een venijnige wind liepen onze atleten enkele ereplaatsen bij elkaar.

Glen Braem eindigde op de kortste afstand (3,5km) vijfde. Een knappe prestatie, gisterenavond liep hij nog de 800m in Oordegem in een nieuw PR en Glen is normaal gezien een man van het langere werk. Hij finishte in een tijd van 13.38. Over de 7km eindigde Natalie De Ridder tweede in een tijd van 34.30. Jonas Van Biesen eindigde een minuutje na Natalie in 35.30. Hij was de eerste bij de “junioren”.

Op de langste afstand van 11km eindigde Guy Wauters de race als 11e in een tijd van 42.11. Jozef Beque klokte 46.16 en werd daarmee 23e. Sara Van Biesen haalde het podium op de langste afstand. Zij eindigde als derde in een tijd van 49.22. Haar zus Ellen deed er 55.43 over en finishte als vijfde vrouw.

De volledige uitslag kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube