LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Wafelverkoop met een extraatje voor onze atleten

Lebbeke
15
mei 2023

Tot en met 18 juni 2023 kunnen al onze leden opnieuw deelnemen aan de wafelverkoop die onze club organiseert.

Hoe werkt het?

De atleten kunnen wafels verkopen t.e.m. 18 juni 2023. Je volgt hiervoor deze drie eenvoudige stappen:

  1. De atleten geven hun klanten een formulier (download hier) met daarop hun aankoop en ontvangen meteen het geld. Je hoeft de formulieren niet zelf af te printen, maar kan deze ook afhalen in het secretariaat van onze kantine tijdens de trainingsdagen.
  2. Op het overzichtsformulier (download hier) noteren de atleten de naam van de klant achter het nummer dat ze ook op het kleine formulier zetten, welke ze afgaven aan de klant (zie hierboven).
    Het aantal dozen dat de atleet verkocht heeft, wordt genoteerd in de juiste kolom. Er kunnen 25 klanten genoteerd worden per formulier. Ook dit formulier is in de clubkantine beschikbaar.
  3. Uiterlijk zondag 18 juni 2022 zullen de atleten hun aantal verkochte dozen, die ze genoteerd hebben op het overzichtsformulier, doorgeven via deze link. Nadat het online formulier ingevuld is, krijg je een bevestiging van verkoop en herinnering om het opgehaalde bedrag op onze rekening te storten.

Drankkaart als beloning

Eén doos wafeltjes kost € 8. Niet enkel de club kan iets verdienen aan de wafelverkoop. Per 15 verkochte dozen, krijg je één gratis drankkaart (t.w.v. € 10) die je kan gebruiken in onze clubkantine.

De levering van de dozen duurt normaal gezien een tweetal weken. Zo kunnen eind juni, of begin juli, de dozen verdeeld worden. De verkochte dozen worden uiteraard enkel meegegeven als de betaling door de club werd ontvangen.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube