LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Verkoop wafeltjes en win er zelf ook iets bij!

Lebbeke
07
mei 2024

Tot en met 12 mei 2024 kunnen al onze leden opnieuw deelnemen aan de wafelverkoop die onze club organiseert.

Hoe werkt het?

De atleten kunnen wafels verkopen t.e.m. 12 mei 2024. Je volgt hiervoor deze drie eenvoudige stappen:

  1. De atleten geven hun klanten een formulier (download hier) met daarop hun aankoop en ontvangen meteen het geld. Je hoeft de formulieren niet zelf af te printen, maar kan deze ook afhalen in het secretariaat van onze kantine tijdens de trainingsdagen.
  2. Op het overzichtsformulier (download hier) noteren de atleten de naam van de klant achter het nummer dat ze ook op het kleine formulier zetten, welke ze afgaven aan de klant (zie hierboven).
    Het aantal dozen dat de atleet verkocht heeft, wordt genoteerd in de juiste kolom. Er kunnen 25 klanten genoteerd worden per formulier. Ook dit formulier is in de clubkantine beschikbaar.
  3. Uiterlijk zondag 12 mei 2024 zullen de atleten hun aantal verkochte dozen, die ze genoteerd hebben op het overzichtsformulier, doorgeven via deze link. Nadat het online formulier ingevuld is, krijg je een bevestiging van verkoop en herinnering om het opgehaalde bedrag op onze rekening te storten.

Drankkaart als beloning

Eén doos wafeltjes kost € 8. Niet enkel de club kan iets verdienen aan de wafelverkoop. Per 25 verkochte dozen, krijg je één gratis drankkaart (t.w.v. € 20) die je kan gebruiken in onze clubkantine.

De levering van de dozen duurt normaal gezien een tweetal weken. Zo kunnen eind mei, of begin juni, de dozen verdeeld worden. De verkochte dozen worden uiteraard enkel meegegeven als de betaling door de club werd ontvangen.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube