x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Neem op 3 mei deel aan de WCup “Rond uw kot run”

Lebbeke
zo 19 april 2020

Op zondag 3 mei 2020 organiseert onze sponsor WCup de gezamenlijke thuiswedstrijd "Rond uw kot run". De organisatoren voorzien tal van mooie prijzen voor de drie verschillende wedstrijden waar aan kan deelgenomen worden.

Programma

De wedstrijd wordt op zondag 3 mei georganiseerd. Er zijn drie wedstrijden:

  • 10u00: KIDS (< 12 jaar) 1km
  • 14u00: DAMES 5 of 10km
  • 16u00: HEREN 5 of 10km

Meer informatie ›

Hoe deelnemen?

Je registreert je op Strava en wordt lid van de WCup-club. Hou het tijdstip op 3 mei goed in het oog, want je starttijd dient binnen de 5 minuten te liggen van het vooropgestelde startuur van jouw categorie.

Kinderen mogen hun wedstrijd via de Strava-account van hun ouders uploaden. De ouder dient dan de naam van zijn/haar kind in de titel van de activiteit te registreren.

Wat is de bedoeling?

Je loopt “lockdowngewijs” vanuit je kot een lus van de afstand waaraan je deelneemt en je komt opnieuw ergens rondom je kot uit. Start en finish moeten binnen de 500m van elkaar liggen. Samen en toch apart werken we de wedstrijd aan eigen tempo af.

Om de belevenis helemaal compleet te maken, kan je een leuke foto van jezelf voor, na of tijdens de inspanning op Instagram posten. Gebruik de hashtag #wcupnutrition en vergeet ook zeker niet @LebbeekseAC te taggen.

Wat valt er te winnen?

Er worden 10 WCUP aankoopbons uitgedeeld ter waarde van 50 euro en 2 verrassingscadeaus voor de kids.

  • De winnaar/winnares van de dames en heren 5km en 10km op basis van de snelste tijd voor minimaal de effectieve afstand van 5 of 10km, gemeten met een sportwatch.
  • De 6 origineelste/leukste foto’s op Instagram met #wcupnutrition.
  • 2 coole deelnemende kids die we willekeurig uitloten uit de deelnemers. Alle namen gaan in een ton en we trekken er 2 willekeurig uit.

Let op! We houden ons tijdens de wedstrijd correct aan de COVID-19 en de verkeersregels. Doe niets roekeloos of gevaarlijks. Sport op je eigen niveau en breng je gezondheid niet in gevaar.

Als lid van Lebbeekse AC koop je alle WCup-producten nu aan -20% korting. Voor meer informatie klik je hier.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen