LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Ontdek onze 9 wedstrijden voor 2016!

Lebbeke
08
januari 2016

Ook in 2015 staat weer heel wat op het programma. Liefst negen wedstrijden worden georganiseerd, startende met onze nationale veldloop eind februari.

We beginnen eraan op 28 februari 2016. Dan staat onze jaarlijkse nationale veldloop opnieuw op het programma. Nieuw dit jaar is de organisatie van een G-loop. Het aangepaste uurrooster en een correcte parcoursbeschrijving per categorie zal je weldra hier terugvinden.

Drie jeugdmeetings

Onze jeugdmeetings staan gepland op zaterdag 23 april, zaterdag 4 juni en zaterdag 10 september. Onze jongste atleten kunnen dus elke periode van het jaar in Lebbeke hun kunnen demonstreren.

Op 18 september komt daar nog eens een namiddag Fun Athletics bovenop. Jongere atleten kunnen hier kennis maken met atletiek.

Manche Oost-Vlaams atletiekcriterium

Voor onze cadetten en oudere atleten hebben we twee meetings voorzien. Op 4 mei is er een woensdagavondmeeting voorzien ter voorbereiding van de Bekers van Vlaanderen. Op zondag 10 juli organiseren we voor het eerst een manche van het Oost-Vlaams Atletiekcriterium. Op deze meeting zullen ook onze MixRelays geprogrammeerd worden. Records van deze gemengde aflossingen kan je steeds op deze pagina terugvinden.

Kampioenschappen zullen in 2016 niet georganiseerd worden op onze snelle piste. Wel werd de Beker van Vlaanderen voor cadetten en scholieren meisjes toegewezen aan onze club. Op zaterdag 7 mei mogen zij in eigen huis strijden voor een plaatsje in tweede landelijke.

Uurroosters en uitslagen kan je zoals steeds op onze wedstrijden-pagina terugvinden. Ons uitslagenarchief gaat terug tot 2008.

www.lebb.be/wedstrijden

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube