LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub
Français →

Belgische kampioenschappen
CAD/SCHOL & estafette JUN

Lebbeke 2022

Algemeen

De wedstrijd wordt op 10 & 11 september 2022 op het gemeentelijk sportcomplex van Lebbeke georganiseerd. De inkom van het terrein ligt aan de kruising van de Koning Albert I-straat met de Oudebaan. Bekijk de bereikbaarheid hier.

Er zijn kleedkamers, toiletten, drank- en eetgelegenheden beschikbaar op het terrein. Een groot LED-bord toont alle beelden én resultaten. Een blessure of ongeval? In onze EHBO-post helpen medewerkers van het Rode Kruis, de dokter of kinesist je graag verder. Je medaille ontvang je op onze Ceremony Square.Klik op het kaartje om te vergroten.

Wedstrijd

De Atletiekliga stelt hier alle informatie ter beschikking. Inschrijvingen en (live) resultaten kan je terugvinden op www.atletiek.nu. De hele wedstrijd is via diverse kanalen live te volgen. Ontdek er hier alles over.

Alle atleten dienen ten laatste één uur voor aanvang van hun wedstrijd op het terrein aanwezig te zijn. De aanmelding zal bij de ingang gebeuren. Een kwartier voor de start van je wedstrijd meldt je je aan bij de oproepkamer.

Haalde je het podium? Dan ontvang je je medaille op onze Ceremony Square. Ideaal om te vieren met een hapje, drankje en uiteraard om een foto te nemen voor je Instagram!

Tip: Opwarmen kan op de Finse piste rondom de atletiekpiste. Voor een leuk alternatief in het groen klik je hier. Let bij het oversteken van straten goed op en hou de verkeersregels in acht!

Eten & Drinken

In onze clubkantine of op onze Ceremony Square kan je terecht voor een hapje of drankje. Dat kan je vervolgens gezellig nuttigen op het ruime terras van onze Ceremony Square of vlakbij de atletiekpiste.

Mobiliteit

Kom je met de auto? Tracht het centrum van Lebbeke (kerk) te vermijden en rij rechtstreeks naar één van de parkings op wandelafstand van de ingang. De parkings en ingang worden met wegwijzers duidelijk aangegeven.

Met de fiets? Dan laat je je tweewieler veilig achter op het terrein zelf, in de fietsenstalling nabij de ingang.Klik op het kaartje om te vergroten.

Opgelet! De inkom en parking langs de oostkant zijn niet geopend. Alle atleten, publiek, medewerkers en juryleden dienen de west-ingang, zie kaart, te gebruiken.

Live volgen

Voor live resultaten surf je naar atletiek.nu. De livestream kan je terugvinden op het YouTube-kanaal van de Vlaamse Atletieliga.

Bovendien volg je de wedstrijd op de voet via de social media-kanalen van Lebbeekse AC. Je kan de links onderaan onze homepagina terugvinden.

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube