LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Allianz Vlaamse kampioenschappen AC 2021

ben jij de beste van Vlaanderen?

Opgelet!

Door de onzekerheid omtrent de COVID19-pandemie is deze pagina gevoelig aan updates. Controleer net voor aanvang van het kampioenschap de laatste status van deze pagina.

Praktisch

De wedstrijd wordt op zondag 23 mei 2021 op het gemeentelijk sportcomplex van Lebbeke georganiseerd.

Alle posten zullen duidelijk aangegeven worden op het terrein. Onderstaand kaartje maakt het enkel duidelijker.Klik op het kaartje om te vergroten.

Parkeren

Er zijn vier parkeerplaatsen beschikbaar. Vlakbij aan het sportterrein, aan het kerkhof, aan het tweede terrein van FC Lebbeke en een VIP-parkeerplaats met smalle toegang achter het zwembad. De VIP-parkeerplaats is énkel toegankelijk voor genodigden en juryleden.Klik op het kaartje om te vergroten.

Testevenement

Elke atleet moet een negatieve PCR-test kunnen voorleggen die maximaal twee dagen voor het evenement werd afgenomen. De kosten hiervoor worden gedragen door de atleet zelf. De toeschouwers en medewerkers moeten ter plaatse een sneltest afleggen.

De doelstelling van een corona-testevent is een wetenschappelijk onderzoek te voeren rond corona-veiligheid. Op het Allianz KVV AC zal de Karel De Grote hogeschool verschillende manieren van publiek tellen met elkaar vergelijken. Daarom worden er meerdere in- en uitgangen gebruikt, iedereen zal een specifieke ingang worden toegewezen om de publiekstromen evenredig te verdelen. Echt grootschalige evenementen zijn in testevents nog niet toegelaten. Daarom is het aantal atleten en toeschouwers bij dit Allianz KVV AC nog beperkt.

Resultaten

Live resultaten zijn te volgen via atletiek.nu.

Live results →


Social media

Volg de wedstrijd op de voet via onze social media. Je kan de links terugvinden onderaan onze homepagina.

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube