x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

AC Lebbeke in de “Wolvenloop” te Wachtebeke

Wachtebeke
zo 07 april 2019

Deze wedstrijd vierde zaterdag haar tinnen jubileum. De organisatie van “Joggingclub Moerbeke” kent een jaarlijkse groei. Maar is dit verwonderlijk?

Ook dit jaar kon de “Wolvenloop” ruim 700 deelnemers aan de start verwelkomen. De eerste jaren bleef de wedstrijd wat onder de radar. Maar de initiatiefnemers speelden hun troeven uit. En dat is niet in het minst de unieke omgeving in het provinciaal domein Puyenbroeck met alle faciliteiten zoals ruime parking, sporthal etc. Dit jaar werd ook de tijdsregistratie verbeterd met indicatie van netto en bruto tijden. Ook zijn er aparte podia voor 50-, 50+, 60+, 70+ en 80+. Het parcours werd in het verleden geregeld aangepast

In deze editie kon je kiezen tussen 5 , 10 en een Ten Miles allen volgens het lusprincipe. Voor sommigen zal dit herinneringen oproepen aan de “Gouden Ten Miles” op dezelfde locatie. Aan de splitsingen liep het wel voor een aantal atleten fout. Ook op andere plaatsen viel voor sommige lopers de GPS even uit. Het parcours was wel goed uitgepijld maar misschien niet altijd even duidelijk. Dat ondervond ook Marita die inschreef voor de 10 km maar op het parcours van de Ten Miles verzeilde. Misschien toch een aandachtspunt voor een volgende editie van deze voor het overige schitterende wedstrijd.

Resultaat 10km (206 h3)

34 Chris Schelkens 44:30

Resultaat 16.1km (297 deelnemers)

185 Marita Hofmans 1:32:44

De uitslagen van stratenlopen en trails vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Chris Schelkens | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen