LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Zaterdag 21 december opnieuw Kerstgala!

Lebbeke
01
december 2013

Koninklijke Atletiekclub Lebbeke nodigt u van harte uit op haar jaarlijkse kerstgala ter huldiging van haar atleten op zaterdag 21 december 2013. Iedereen is welkom vanaf 16u in én rond de kantine van AC Lebbeke!

Het jeugdprogramma begint om 16u met een pannenkoekenslag voor de jongsten en een leuke activiteit. In het geval van een “wit kerstgala” lassen we een wedstrijd “wie maakt de mooiste sneeuwpop” in! Vorig jaar lukte dit helaas niet, hopelijk hebben we dit jaar meer succes.
Om 17u komt de kerstman even langs met een cadeautje, waarna we naadloos overgaan op de prijsuitreikingen voor de jeugdstelsels.

De avondplanning met de prijsuitreiking winter 2012 en zomer 2013 start om 19u en begint met een stemming. Dit jaar kiezen we één “Atleet van het jaar”. Iedereen die het afgelopen jaar op het podium van een kampioenschap stond komt in aanmerking voor deze titel! Terwijl enkele medewerkers de stemmen tellen wordt het gala verder gezet met de huldiging van atleten, gevolgd door de uitreiking van de premiestelsels. Aan het eind van de avond maken we de “Atleet van het jaar” bekend waarna we het feesten kunnen beginnen!

Iedereen is van harte welkom! Tijdens deze feestelijke aangelegenheid worden een hapje en een drankje aan democratische prijzen aangeboden. Aangezien we graag enig idee hebben van het aantal aanwezigen op dit kerstfeest, vragen we om jullie deelname te bevestigen met de inschrijvingsstroken die je in de kantine terug kan vinden. Je kan het strookje bezorgen aan Conny of Dominique.

Op donderdag 12 december sluiten we onze inschrijvingen.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube