LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Ontdek ons zomerprogramma voor 2016

Lebbeke
18
maart 2016

Het cross- en indoorseizoen zit er nog maar net op of daar komen de eerste outdoormeetings er al aan. In Lebbeke beginnen we er eind april aan met een jeugdmeeting.

Vier jeugdmeetings, twee open meetings, een Beker van Vlaanderen, Fun Athletics én de jaarlijkse Bosmarathon. Dat is het Lebbeekse zomerprogramma voor 2016.

Vier jeugdmeetings

We beginnen er op 23 april aan met een eerste jeugdmeeting op zaterdag. Vervolgens volgen ook op zaterdag 14 mei, zaterdag 4 juni en zaterdag 10 september meetings voor onze jongsten. 18 september staat er een namiddag “Fun Athletics” op het Lebbeekse programma.
De meeting van 10 juli zal een voorprogramma met jeugd bevatten alsook een gemengde aflossing voor onze jongste atleten.

Manche Oost-Vlaams Atletiekcriterium

Onze cadetten, scholieren en JSM kunnen pas op 4 mei aan de slag. Op woensdagavond wordt er dan de eerste open meeting georganiseerd die de ideale voorbereiding op de Bekers van Vlaanderen moet bieden. Op 10 juli volgt de allereerste Lebbeekse manche van het Oost-Vlaams Atletiekcriterium. Deze wordt samen met AVLO, EA, HAMM, ACW en VITA georganiseerd. Wij zetten ook onze MixRelays die dag op het programma.

Onze club kreeg dit jaar geen kampioenschappen toegewezen, maar mag wel de Beker van Vlaanderen voor cadetten en scholieren meisjes organiseren. Deze gaat door op 7 mei 2016.

De Bosmarathon in Buggenhout staat dit jaar gepland op 25 september 2016.

Alle uurroosters zijn hier terug te vinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube