LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Drukke zomer: PK, BK en vijf open meetings in Lebbeke

Lebbeke
22
november 2018

2019 wordt een heus kampioenschapsjaar in Lebbeke. Naast het Belgisch kampioenschap voor junioren en beloften op zaterdag 29 juni zal ook het PK AC in Lebbeke plaatsvinden

Twee kampioenschappen

Zondag 21 april 2019 zal de eerste dag van het provinciaal kampioenschap voor het tweede jaar op rij plaatsvinden in Lebbeke. De tweede dag, op paasmaandag 22 april gaat in Ninove door.
Deze twee data zijn nog onder voorbehoud. Mogelijk wordt de tweedaagse nog verschoven naar zaterdag en zondag.

Eerder kreeg onze club ook al een Belgisch kampioenschap toegewezen. Zaterdag 29 juni mogen de beste junioren en beloften strijden om de nationale titels. Lees er hier meer over.

Vijf “open meetings”

Ook de data voor onze andere sportieve organisaties werden inmiddels ingediend. AC Lebbeke organiseert drie jeugdmeetings. Op 11 mei, 30 mei en 31 augustus kunnen benjamins, pupillen en miniemen naar Lebbeke afzakken. Tijdens die laatste meeting is er ook een Kids Athletics voorzien.

Daarnaast zijn er twee “open meetings” voor cadetten t.e.m. masters. Al vroeg op het seizoen, op 27 april, staat de eerste op het menu. Op zondag 18 augustus wordt de Lebbeekse manche van het Oost-Vlaams Atletiekcriterium met MixRelays georganiseerd.

Deze data zijn nog onder voorbehoud van kleine wijzigingen.

Bosmarathon en Appelrun

Ook de Bosmarathon staat in 2019 opnieuw op het programma. Op 29 september staat al de elfde editie op het programma van de mythische 42 kilometer.

Zaterdag 14 september steunt onze club ook de tweede editie van de Appelrun in Appels, deelgemeente van Dendermonde.

Maar eerst… veldlopen!

In februari staat eerst nog onze jaarlijkse nationale veldloop geprogrammeerd. Dit jaar zal deze plaatsvinden op zondag 17 februari 2019. Meer informatie zal je binnenkort terugvinden via www.lebb.be/veldloop.

Al onze wedstrijden »

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube