x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Data Lebbeekse zomermeetings bekend gemaakt

Lebbeke
wo 11 december 2019

Zes keer kunnen onze atleten zich komende zomer opmaken voor wedstrijden op eigen bodem. Het betreft drie jeugdmeetings en drie meetings voor cadetten t.e.m. masters.

De eerste wedstrijd is de Beker van Vlaanderen voor pupillen en miniemen jongens op zondag 19 april 2020. 21 mei staat het Vlaams kampioenschap AC geprogrammeerd, gevolgd door de Beker van Vlaanderen voor masters op zondag 7 juni. Aan het einde van diezelfde maand staat de eerste normale jeugdmeeting gepland op zondag 28 juni.

Het weekend van 29 en 30 augustus wordt het druk in Lebbeke. Zaterdag staat de “Terug naar school”-jeugdmeeting op het programma. Een dag later mogen alle niet-jeugdatleten aan de slag op onze open meeting met Mixed Relays.

Klik hier om al onze wedstrijden te bekijken.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen