LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Zomerse temperaturen op “Einde vakantiemeeting” van Vlierzele Sportief

Oordegem
26
augustus 2016

Andermaal, voor de 12e keer al dit seizoen, was Oordegem de locatie van afspraak voor vele atleten. Dankzij de tropische temperaturen konden er knappe prestaties worden neergezet door de aanwezige Lebbekenaren.

Lise Verbruggen liet de zesde tijd van haar reeks noteren op de 100 meter. De klok stopte na 13.66 bij 0.4 m/s meewind. Niet veel later kroop zij ook in de blokken voor de 200 meter. Hier klokte ze ook de zesde tijd: 27.64. Dit keer kreeg ze 0.5 m/s wind in de rug.

Bij de 800 meter liet de elektronische tijdsopname het afweten. Spijtig genoeg was dat net in een reeks waar Lebbekenaar Arne Van Opstal moest aantreden. Hij liep er een sterke 1’58.0 en dook dus andermaal onder de twee minutengrens.
Op de 3000 meter kwam David Jacops in actie. Hij liet 9’50.13 noteren, wat resulteerde in een tiende plaats.

De enige kamper op deze meeting was Johan Van Grembergen. Hij nam deel aan zowel het speerwerpen als kogelstoten. De speer ging 24m54 ver naar plaats drie, de kogel 10m58 richting overwinning. Zijn vrouw, Ilse De Ridder, haalde een achtste plaats in het speerwerpen bij de dames. Ilse lukte daarbij 20m02.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube