LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Zaterdag KvV AC met deze Lebbekenaren

Gentbrugge
14
mei 2014

Tijdens het Vlaams kampioenschap aanstaande zaterdag op Gentbrugge zullen 7 Lebbekenaren in actie komen. We zetten ze even op een rijtje.

De enige korte sprintster die aan de start verschijnt is Lize De Geest. Zij klokte dit jaar al een tijd van 12.41 en hoopt op een plaatsje in de finale.

De enige afstandsloopster die zaterdag aan de start verschijnt is Astrid Verhoeven. Zij heeft met 4:36.19 de tweede inschrijvingstijd van het jaar achter haar naam staan.

Aiko De Mol en Danny Van Nuffel zijn er beide bij op de 400m bij de mannen. Aiko klokte dit jaar al 51.18, Danny was al goed voor 51.87. Bij de vrouwen staat Riet Vanfleteren op de deelnemerslijst met 57.60, maar zij verbeterde zich afgelopen weekend al tot 57.48.
Ruben Van den Berghe gaat dezelfde afstand afleggen met horden. Ruben staat ingeschreven met 60.75, maar verbeterde zich afgelopen weekend al tot 59.9. Hij is er ook bij in het verspringen, waar hij indoor een sprong van 6m26 lukte.

Jonas Bogaerts is met 60m59 geselecteerd in het speerwerpen, maar gaat omwille van blessure waarschijnlijk niet van start.

Klik hier voor de volledige deelnemerslijst. Voor het uurrooster klik je hier.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube