LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Kom jij 18 november lengtes zwemmen voor AC Lebbeke tijdens de “zwemmathon”?

Lebbeke
13
oktober 2016

Op vrijdag 18 november 2016 organiseert de sportdienst opnieuw een Zwemmathon, of we gaan met andere worden zot veel zwemmen! Spring jij in het zwembad voor AC Lebbeke?

De “Zwemmathon” is een 12-uur durende actie waarin het zwembad van Lebbeke in strijd gaat met de andere Vlaamse zwembaden. Bedoeling is om in een leuke sfeer zoveel mogelijk baantjes bij elkaar te zwemmen. Het zwembad dat in totaal de meeste kilometers bij elkaar zwemt krijgt de titel van “zwemzotste zwembad”.

Zwemmen voor onze club kan op deze momenten: van 18u00 tot 18u30, van 19u00 tot 19u30 en van 20u00 tot 20u30. Op voorhand inschrijven kan via deze link.

Hoe verloopt nu alles praktisch?

In het zwembad worden drie banen voorzien waarin onze leden zoveel mogelijk baantjes kunnen zwemmen. Iedereen krijgt een deelnemerskaart waarop elke club makkelijk het aantal baantjes kan aanduiden. Als jullie zwemtijd erop zit deponeren jullie simpelweg deze kaart(en) in de daarvoor voorziene urne. Zo kan aan het einde van de dag makkelijk het aantal baantjes nageteld worden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube