x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Adriaan eindigt 19de in de Zwinstedenloop van Sluis (NED)

Sluis (NED)
zo 17 maart 2019

Atleten van AC Lebbeke kon je dit weekend zowat overal aantreffen. Adriaan van Buggenhout trok de grens over en koos in Sluis voor de halve marathon. Hij finishte knap op een 19de plaats in deze sterk bezette wedstrijd die meer dan 500 deelnemers kon bekoren.

Zoals gewoonlijk stond er in de Nederlandse open vlakten een erg strakke wind.  Onze Lebbeekse atleet diende een groot deel van de wedstrijd alleen af te malen maar kon zich toch mooi bij de eerste twintig plaatsen.

Resultaten halve marathon

19. Adriaan van Buggenhout – 1:16:06

Voor de volledige uitslag klik je hier.

De uitslagen van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Chris Schelkens | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen