x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

2e Manche van de CrossCup in Mol

Mol
zo 10 november 2019

In Mol aan het Zilvermeer stond zondagnamiddag de eerste individuele manche van de crosscup op het programma. Enkele Lebbeekse atleten waagde zich aan deze cross met enkele knappe resultaten tot gevolg.

Top 10

Minieme Phebe Van Lokeren was de eerste Lebbeekse die aan de start stond. In de eerste manche in Berlare was ze samen met haar estafetteploeg nog goed voor de overwinning. Ze verteerde de zand en bosstroken in Mol heel goed. Kreeg nog een spikepinnetje van een concurrente tegen de knie maar eindigde toch nog knap in de top 10 op een 6de plaats.
Maarten Willems was de enige cadet die de Lebbeekse kleuren verdedigde. Hij finishte op een 27 ste plaats.

Bij de scholieren dames eindigde Lotte Willems net buiten de top 10 op een 14de plaats.

In de dames junior reeks liep Hanne Willems naar de 2de top 10 plaats van de dag voor LEBB. Ze eindigde op een knappe 7de plaats.

Voor een eerste tussenstand van ons crossklassement klik je hier.
Geschreven door Tim Muyshondt | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen