LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Arne, Bo en Dries zorgen voor brons in de EasyK!t CrossCup Relays

Lebbeke
23
oktober 2017

Op het sportcentrum van De Blaarmeersen opende de Crosscup Relays het nieuwe veldloopseizoen. Onze club bracht liefst 40 teams en 120 atleten aan de start.

Onze benjamins meisjes waren het eerste team die het veld in mochten duiken. Noa Seymoens, Lila Smismans en Lize Vermeir deden het meteen voortreffelijk. Het drietal behaalde de elfde plaats. Noa De Batselier, Laura Rottiers en Lore Vermeir behaalden plaats 25, Colette De Ridder, Ella Baum en Liene Verstappen eindigden 34e met in hun zog June Kempeneer, Inez Willems en Lon Van Esbroeck op plaats 36.
Bij de jongens vormden Arnaud Vermoesen, Dante D’Hondt en Jarne Muyshondt het snelste trio. Zij eindigden op plaats 17. Tibo De Bisschop, Arno Van den Abbeele en Ender Wauters konden een 34e plaats behalen bij de jongste atleten. De derde groep bij de jongens eindigde slechts twee plaatsjes verder. Ilyo Perdaens, Arjen Braeckevelt en Rens Robberecht werden 36e.

Bij de pupillen meisjes bracht onze club liefst drie teams aan de start. Het eerste team dat de finishlijn behaalde werd gevormd door het trio Ruth Van Weverberg, Benthe Van Ingelgem en Zina Looverie. Zij eindigden op een 19e plaats. Tinne Huysmans, Dieuwke Van Campenhout en Githe Van Mol lukten plaats 49 en Kato Robberecht, Lobke Rottiers en Britt Van der Meersche werden 69e. In diezelfde categorie lukten Wout Cools, Emile De Ridder en Rowan Meunier bij de jongens de 35e prestatie. Joppe Van Den Borre, Fabian Kerre en Tibo Seymoens eindigden op plaats 76.

De miniemen meisjes brachten twee teams op de been. Het snelste team behaalde de 30e stek. Ella Heyvaert, Nienke Van Campenhout en Ine Van Damme lukten deze prestatie. Nona Heyvaert, Jante Recour en Emma Muyshondt eindigden 58e.
De jongens deden het met liefst vier teams. Lukas Raemdonck, Xander Cools en Laurens Blommaert eindigden op plaats 28 als eerste Lebbeekse team. Op plaats 64 volgden Mauro Smismans, Toon Van Esbroeck en Lyon De Wolf. Wout Huysmans, Mathijs Huymans en Arthur Vermoesen lukten stek 68. De 74e plaats ging naar Wout Pletinckx, Achilles Vanhaelewijck en Dawit Hellemans.

7 cadetten en scholieren-teams

Hanne Van Weverberg, Noor Quintelier en Madeleine Raemdonck lukten de tot dan toe beste prestatie. Het trio eindigde veertiende bij de cadetten meisjes. Lotte Van Cante, Nona Engelaar en Eline Bervoets werden 51e.
Bij de jongens lukten Cedric Galle, Tuur Dieleman en Tristan Blommaert de 36e plaats. Flor Robijns, Floren Kerre en Robbe D’Hondt finishten op plaats 52.

Scholieres Emma Uyttersprot, Femke Smet en Lies Heyvaert konden het stokje op plaats 45 rondbrengen. Bij de jongens waren Rias Smismans, Siebe Van Campenhout en Benthe Van De Maele goed voor een 38e plaats. Josse Vannieuwenhuyze, Maxim Vermorgen en Jan Lecoutere eindigden op positie 58.

Arne, Bo en Dries zorgen voor brons bij de junioren

Juniores Emma Vannieuwenhuyze, Amber Van De Maele en Laure De Knop konden een mooie 15e plaats behalen bij de junioren dames.

Bij de heren liepen Arne Teck, Bo Van Aken en Dries De Smet in de prijzen. Bo en Dries liepen daarbij beiden de tweede tijd van alle deelnemers. Het trio lukte zo de bronzen medaille. Net als vorig jaar waren de junioren goed voor een medaille. Bij de jongens kwam ook nog een tweede team aan de start. Nio De Backer, Glen Smet en Tim Dumarey eindigden op plaats 46.

Top-10 en 20 voor masters en senioren

Bij de seniores dames gaf Riet Vanfleteren het stokje als vierde loopster door aan Lotte Hellinckx en Delphine Van Laethem. Het trio eindigde uiteindelijk op een mooie 17e plaats. Het tweede Lebbeekse team, bestaande uit Stephanie Saerens, Phaedra Van der Elstraeten en Liesbeth Plas finishte als 62e.
Bij de heren waren Michiel De Proft, Jonas Van Biesen en Adriaan Van Buggenhout goed voor de 48e plaats. Niels Van de Perre, Kris Van Gucht en Jeroen Seguin finishten 85e.

Onze masters waren sterk vertegenwoordigd met drie teams bij de heren én de dames. Katrien Baert, Ilse Saerens en Sofie Dierickx lukten een 13e stek bij de dames. Ook Lut Raeymaekers, Katelijne De Cock en Katlijn D’Hondt presteerden sterk met een 23e stek. Zoë Von Arnim, Els Duvivier en Ilse De Ridder volgden met een 25e plaats op korte afstand.
Bij de heren waren Bart Raemdonck, Peter Van Damme en Ben Quintelier goed voor een top-10. Het trio eindigde op de negende plaats. Johan Smet, Pascal Heyvaert en Kris Vannieuwenhuyze werden 46e, Maarten Huysman, Bart Blommaert en Jan Moens eindigden op stek 59.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube