LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Film: Astrid plaatst zich voor het EK in Belgrado

Lebbeke
03
december 2013

Astrid Verhoeven plaatste zich in Roeselare voor haar eerste internationale kampioenschap. Een vriend van Astrid monteerde een filmpje van de wedstrijd dat je hieronder kan bekijken.

Astrid plaatste volgende blogpost met bijbehorend filmpje op haar website:

“Maandagavond om 19u30 wist ik nog van niets. Ik had mijn duurloop net beëindigd in Buggenhout Bos, mijn eerste reactie was naar de auto stappen en mijn gsm checken. Ik had een gemiste oproep van mijn trainer Bart en verschillende ongelezen smsjes. Ik dacht bij mezelf, ‘oftewel ben ik erbij, oftewel mag ik thuis blijven’. Ik had dan ook even getwijfeld om mijn berichten te openen. Ik stond daar alleen, op de parking in de donker, ik stapte van hier naar daar vol zenuwen, uiteindelijk overhaalde ik mezelf om mijn inbox te openen. Het eerste wat ik zag: ‘PROFICIAAAAT’. Ik voelde alle stress en druk van mijn schouders vallen, eindelijk, dit is iets waar ik lang voor gewerkt heb.”

Lees hier verder of bekijk hieronder het filmpje.

Het verslag van de Crosscup in Roeselare kan je hier nalezen.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube