LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Indienen formulieren premiestelsel en deelnamepremie

Lebbeke
31
oktober 2017

Het is weer die tijd van het jaar. Het seizoen 2016-2017 zit erop, de balans wordt opgemaakt. De club ontvangt daarom graag van jou twee formulieren om premies haar te kunnen uitreiken. Meer uitleg kan je in onderstaand artikel terugvinden.

Deelnamepremie

Benjamins tot en met masters krijgen bij deelname aan minstens 12 wedstrijden een deelnamepremie. Enkel officiële VAL-wedstrijden komen in aanmerking.

Download formulier deelnames ›

Premiestelsel

Voor cross-wedstrijden hoef je zelf niets in orde te brengen. De club deed dit reeds voor jou! Wat betreft indoor- en outdoor pistewedstrijden vul je, afhankelijk van je categorie, één van onderstaande formulieren in*.

Formulier Jeugd ›

Formulier CAD/SCHOL/JSM ›

* Voor wedstrijden op de weg wordt gevraagd om een kopie van de resultaten toe te voegen.

Indienen, ontvangst en vragen

Je dient bovenstaande formulieren af te printen en op het secretariaat te bezorgen t.a.v. Monique Van Wemmel. Dit kan tot en met 31 oktober 2017.

De uitreiking van het premiestelsel zal gebeuren tijdens ons jaarlijks Kerstfeest op zaterdag 23 december 2017. Wie niet aanwezig kan zijn op de uitreiking heeft nog tot en met 31 december 2017 om zijn prijs in ontvangst te nemen op het secretariaat van onze club.

Zit je met vragen? Dan kan je terecht bij monique.vanwemmel@lebb.be.

Deelnamepremie 2017-2018

Zoals reeds tijdens de infoavond werd aangekondigd zal de deelnamepremie voor komend seizoen 2017-2018 drastisch opgetrokken worden zodat een deel van het lidgeld kan worden terugverdiend. Ook zullen wegwedstrijden meetellen in deze aangepaste deelnamepremie.

Merk op dat de oproep in dit artikel enkel betrekking heeft tot deelnames en premies van seizoen 2016-2017 en is dus onderhevig aan de regels van het afgelopen seizoen. Het nieuwe stelsel is uiteraard nog niet van toepassing op het afgelopen seizoen.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube