x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Win jij de eerste “Virtual Race” van Lebbeekse AC?!

Lebbeke
ma 27 april 2020

Om jullie in deze bizarre COVID-19-tijden de nodige uitdagingen te bezorgen, organiseert Lebbeekse AC tot en met zondag 10 mei een heuze virtuele Strava-race! De wedstrijd is 6 kilometer lang en loopt over een vast parcours.

Hoe werkt het?

Tot en met zondag 10 mei kan het vastgelegde parcours van 6 kilometer worden afgelegd. Start en aankomst liggen aan de oversteekplaats voor de ontwijde kerk van Heizijde. Neem de wedstrijd op met je sporthorloge of smartphone en upload de wedstrijd naar Strava. De tussenstand bekijk je vervolgens hier.

Om deel te kunnen nemen sluit je je aan bij onze Strava-groep en ben je lid van onze club. Je neemt deel in jouw categorie:

  • Dames
  • Heren
  • G-Atleten

Je legt het parcours zo vaak af als je zelf wil. Er wordt slechts één tijd per deelnemer, de snelste tijd, in rekening gebracht.

Opgelet! We houden ons tijdens de wedstrijd correct aan de COVID-19 en de verkeersregels. Doe niets roekeloos of gevaarlijks. Sport op je eigen niveau en breng je gezondheid niet in gevaar.

Parcours

Je start bij de oversteekplaats voor de ontwijde kerk van Heizijde en loopt zuid-oostwaarts. Na de start loop je met de wijzers van de klok mee. Meteen achter de kerk sla je dus links af. Vervolgens kruisen we de Opstalstraat en Potaardestraat om via de Heidebaan uiteindelijk in de Lindekensstraat terecht te komen. Van hier volgen we de Patmoeswegel naar de Paalweg en het Heidepark, waar iets verder de finish op je wacht.

Download hier het GPX-bestand of bekijk hieronder het parcours.

Leuke prijzen!

De snelste drie tijden van elke categorie vallen in de prijzen! Elke persoon die het podium haalt krijgt een bon van “Top Sport”. De winnaars van elke race ontvangen daarbovenop nog eens een WCup pakket!

De prijzen zullen in de clubkantine op de winnaars wachten zodra de COVID-19-richtlijnen worden versoepeld.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen